top of page

PC building & tech support

Het upgraden en herstellen van uw desktop, laptop of server, … kan gebeuren op locatie of op kantoor.  Als er iets niet meer werkt, hoeft niet heel de PC vervangen te worden maar is 1 of enkele onderdelen wisselen vaak voldoende.  Als een ouder apparaat nog functioneel genoeg is, maar niet meer vlot genoeg reageert of de laatste nieuwe zaken niet meer efficiënt runt, is enkele onderdelen upgraden vaak een goedkopere oplossing.  Een PC kan je blijven upgraden zonder telkens een volledig nieuw systeem te kopen.  Daarom raad ik dit ook aan om zo kosten en, niet onbelangrijk, het milieu te sparen! 


Hebt u een nieuwe computer of gsm?  Vraag dan zeker hulp voor de eerste setup en configuratie voor een toekomstig vlot gebruik en een ervaring naar uw wensen.  Het begin en de eerste stappen zijn namelijk cruciaal naar de toekomst toe! 


Wilt u een nieuwe desktop voor werk, thuisgebruik of gaming, … kan u mij contacteren en wordt er in een mum van tijd een PC op maat gemaakt die prijs-kwaliteit volledig voldoet aan uw noden.  Het voordeel van een pc op maat is dat alles afgestemd is op het einddoel, aan zaken die je minder nodig hebt kan minder geld gegeven worden, voor zaken die dan weer belangrijk zijn kan er meer aandacht op gevestigd worden.  Klein, stil, groot, opvallend, veel RGB, snelle game ervaring, betrouwbaar werkpaard, … alles is mogelijk in diverse budgetten.

 

Is er iets vastgelopen, werkt er iets niet meer, blijft je PC crashen, … ?


Ook dan kan je me contacteren, Windows, Mac, IOS, Android, … Software configuratie en ondersteuning kan van op afstand of op locatie gebeuren.


Door mijn ervaringen met talloze verschillende systemen zijn er weinig problemen waar, na wat denkwerk, geen oplossing voor is.


Omdat de software of het besturingssysteem vreemd doet, wil het vaak niet zeggen dat je een nieuw systeem nodig hebt.  Wat opruimwerk of eventueel een propere installatie kan wonderen doen en laat je machine terug aanvoelen als een nieuwe.

20220501_142450.jpg
support.png
large no back.png
bottom of page